Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt over Organic Colour Systems – of je zou graag meer te weten willen komen – horen wij dat graag.

Je kunt ons bellen of mailen, of even binnenwippen om hallo te zeggen. Bel eerst even om een afspraak te maken zodat we je onze volledige aandacht kunnen geven.

Dank je wel,

Nateeko Products bv
Herastraat 43-16
5047 TX Tilburg

Tel:+31 (0)13 57 00 614

Email:info@nateekoproducts.nl

Stel een vraag!

Als je ons een vraag wilt stellen, kies dan uit één van de mogelijkheden uit de lijst hieronder.

Organic Colour Systems zijn nicheproducten. Wij zijn niet op zoek naar elke salon in de wereld – alleen gelijkgestemde salons die net als wij bezorgd zijn om de gezondheid – zowel van die van henzelf als die van de klant -en de conditie van het haar van de klant op dezelfde manier als wij dat zijn.

De definitie van een conceptsalon is:

  • Je bent op zoek naar iets anders.
  • Je bent gek van kleuren en je begrijpt het.
  • Organic Colour Systems is de hoofd kleurlijn. Met andere woorden; het wordt gebruikt op meer dan 50% van je kleurklanten.
  • Je bent geïnteresseerd om je klanten te informeren, zodat ze niet alleen bewust van de unieke eigenschappen en voordelen van onze producten zijn, maar ook bewust van het feit dat onze producten niet zomaar in elke salon verkrijgbaar zijn.
  • Je neemt de gehele range op voorraad – Colour, Curl, Care en Control.

Als deze omschrijving bij jou en je salon past, klik dan op de onderstaande link en vul het formulier helemaal in zodat we een gesprek kunnen initiëren.

Contact Informatie

Salon details

Aanvullende informatie
Als je al een Organic Colour Systems Concept Salon bent en je hebt een vraag over het gebruik van de producten, mail ons dan op info@nateekoproducts.nl

Contact Informatie

Ik ben een
 Salon KlantUw vraag