Gezonde salons

Een verademing

Wij houden niet van ammonia, We houden niet van de geur of wat het doet met je haar en we zullen het ook nooit gebruiken.
Wij geloven in het gebruik van natuurlijke ingrediënten die verbazingwekkend ruiken en zorgen voor gezondere, ammonia-vrije salons waarin het veel lekkerder werken is.
Onze salons zijn – letterlijk – een verademing voor de haarkleurindustrie.

Gecertificeerde biologische ingrediënten

Door meer gecertificeerde biologische ingrediënten te gebruiken en minder chemicaliën, hebben we een effectieve manier gevonden om haar te kleuren op een zo natuurlijk mogelijke manier.
We combineren het beste van de Britse know-how en natuurlijke ingrediënten om een haarkleur te creëren met absoluut geen ammonia, resorcinol of parabenen.
En we maken onze geweldige producten zelf in het hart van “The New Forest” in Hampshire door gebruik te maken van mooie natuurlijke, biologische bestanddelen.

Uitzonderlijk presterende producten

Ons uniek haarkleursysteem is zachter voor het haar en sluit de kleur, vocht en al het goede in tot in de punten.
Dus is je salon niet alleen gezonder maar ook het haar ziet er van nature gezonder, glanzender uit met een stralende kleur.

Salons die opvallen

Door een uniek, natuurlijk en ethisch haarkleur alternatief te bieden, vallen de salons op ten opzichte van de concurrentie. En zo trek je nieuwe klanten aan!
Klanten houden van het Organic Colour System verschil en haken vol overtuiging aan aan onze gezondere benadering en opvallende resultaten.

Gezond, winstgevend bedrijf

Wij geloven in gezond haar, gezonde salons en een gezond bedrijf.
Dat is de reden waarom wij toegewijd zijn aan het helpen van salons om gezonde winstgevende bedrijven te worden.
Onze salons krijgen veel professionele ondersteuning van ons, waaronder diepgaande trainingen, marketing- en promotiemateriaal.