Ons systeem

Organic Colour Systems is meer dan voortreffelijke producten – het is een systeem van totale hair care. Wanneer je het samen gebruikt, geven onze productlijnen uitstekende resultaten op gekleurd haar.

We hebben elk product in elke productlijn speciaal geformuleerd om samen te werken met natuurlijk gezonder haar en langer houdbare kleur.

Het werkt omdat het zacht en niet schadelijk is.

Ons systeem is ontwikkeld om gekleurd haar zacht te behandelen in elke fase van de behandeling van shampoo tot styling.

De meeste andere haar care producten gebruiken chemicaliën die de kleur en gezondheid van het haar toetakelen wanneer ze het haar stylen, permanenten of stijlmaken.

Wij hebben een andere aanpak. Met Organic Colour Systems heeft elk product in elke lijn een minimum aan chemicaliën en een maximum aan gecertificeerde biologische ingrediënten.

En omdat al onze producten zachetr en niet schadelijk voor het haar zijn, ziet het haar er gezonder uit en blijft de kleur in het haar zitten. Daar komt nog eens bij dat all onze producten veilig met elkaar gemixt kunnen worden.

Onze verzorgingslijn en kleurenlijn werken samen

De Organic Colour Systems verzorgingslijn en kleurenlijn zijn nauw aan elkaar verbonden en geven een geweldig resultaat.

Onze unieke natuurlijke shampoo’s en reconstructors maken het haar al zacht voor het kleuren en opent voorzichtig de buitenste laag (cuticula) zodat de kleur eenvoudig opgenomen kan worden.

Daarna sluiten onze voedende conditioners de cuticula geheel en brengt het haar terug naar het oorspronkelijke pH niveau. Dit betekent dat de kleur opgesloten blijft in het haar en het haar er zacht en glanzend uitziet.

Onze producten uit de verzorgingslijn bevatten tevens natuurlijke UV filters om het haar te beschermen en de kleur nog langer vast te houden.

Voedt, beschermt en versterkt gekleurd haar

Al onze producten zitten boordevol met natuurlijke hydraterende ingrediënten en prteïnen die gekleurd haar voeden, beschermen en versterken bij elk shampoo en stijlmaak proces. Daardoor ziet haar er gezonder uit dan ooit tevoren.

Zelfs beschadigd haar kan veilig worden gekleurd en gestyled met Organic Colour Systems. Onze unieke voedende en versterkende formules werken met elkaar samen om beschadigd haar in korte tijd te repareren.

Met ons flexibele systeem kan het haarin alle omstandigheden met succes worden gekleurd, gestyld, gepermanent en stijl gemaakt worden . En deze handelingen kunnen achter alkaar gedaan worden zonder dat er enige schade aan het haar veroorzaakt wordt.

Natuurlijk gestyled, gepermanent en stijl gemaakt haar

Onze control lijn is rijk aan natuurlijke conditioners die extra body, krachte en glans toevoegen en het haar beschermen tijdens het stylen. Het maakt niet uit hoe vaak haar is gestyled, het zal niet beschadigd raken.

Ons “Stijl-maak” systeem maakt gebruik van een natuurlijk product, keratine, dat het haar tegelijkertijd stijl maakt en conditioneert. En ons permanent systeem is ongekend zacht en natuurlijk voor natuurlijk, gezond uitziende krullen.

Dankzij ons unieke systeem zijn al onze producten veilg te gebruiken op gekleurd haar en werken ze samen om een langer houdbare kleur en gezonder haar te creëren.